Geitenyoga 

Start je dag met een positieve mindset (of geit-set)

Yoga maakt je sterker en soepeler, maar vooral het rustgevende gevoel erná is wat yoga zo populair maakt. En als je dat dan nog eens combineert tussen de (baby-)geitjes is het (ontspannings-)feest compleet. Er gebeurt stiekem nog veel meer tijdens de geitenyoga. Het contact met de schattige kleine geitjes zorgt ervoor dat je een ontspannings- én knuffelhormoon aanmaakt. Yoga zorgt ervoor dat de gifstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen, waardoor de nieuwe hormonen lekker makkelijk weer je lichaam instromen. Zo word je dubbel zo relaxt en maak je er verder -zonder moeite- een fantastische dag van.

Geitenyoga op de boerderij zorgt ervoor dat er genoeg te zien, horen en ruiken valt waardoor je niet eens de kans krijgt om met je hoofd ergens anders aan te denken. En dan ook nog eens in een weiland met volop rust, ruimte en weids uitzicht, moet je je daarna wel helemaal als herboren voelen!

Geen zorgen, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. Zelfs als je het nog nooit hebt gedaan kun je deelnemen. 
De professionele yogadocent Jessica houdt hier rekening mee, het is vooral gezellig, ontspannen én geitig. Uhm..... geinig ;-).

De yogasessie zullen we lekker buiten doen, tenzij het weer het niet toelaten, dan zullen we het in de koeienstal houden.
Neem een handdoek mee en lekker zittende kleding (die evt. vies mag worden). 

Leuk voor bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of dagje uit met vrienden

Als je met je eigen (vrienden-) of vriendinnengroep, familieuitje of collega's toe bent aan een grappige en ontspannen activiteit ben je bij ons aan het juiste adres.
We organiseren geitenyoga op aanvraag voor groepen van minimaal 10 personen, de kosten zijn dan € 22,50 per persoon.

Wil je graag weten of het op jouw datum mogelijk is? Bel of app dan even naar 06 45 25 19 27 (Laura), of vul onderstaand formulier in.

Nog wat extra's toevoegen aan de dag op de boerderij?

Wil je het graag combineren met een lekkere lunch op de boerderij, of de huur van onze 'Boerenhut' om nog even na te kletsen, te borrelen of voor een spelletje? Bekijk hier de mogelijkheden.

Aanvraag formulier Geitenyoga: