Onze passie is een kleinschalige boerderij met een heerlijk stukje vlees.
Met grootste zorg voor dier, mens en natuur!

Wij zijn Sander en Laura en samen met onze 3 kinderen wonen we nu meer dan 3 jaar op de boerderij tussen Odijk en Werkhoven. Heerlijk buiten wonen én leven met de diertjes, dat was onze droom! Hoe gaaf is het dat je ouders daar in 1997 een minicamping bij hebben gecreëerd die je mag én kan overnemen.
Waar Laura en haar moeder samen de camping runnen worden de boerderijdieren zorgvuldig verzorgd door Sander en de vader van Laura. Vader Piet is ook nog  druk bezig met zijn koeien en schapen.

Onze ambitie is een kleinschalige boerderij met aandacht voor de dieren en - een zo compleet mogelijk - vleesaanbod. Dit is iets waar we de aankomende jaren naartoe willen werken. Voor nu hebben we Black Angus en Belgische blauwe koeien en piétrain varkens. Wie weet wat we in de toekomst nog kunnen toevoegen aan ons dierengezelschap!

We blijven continu nadenken over hoe wij de boerderij kunnen verbeteren, maar nog mooier, hoe wij onze dieren het nog comfortabeler kunnen maken. Maar ook jullie als consument op een zo best mogelijke manier te helpen. Heb je vragen of tips, we staan voor je klaar!

Bestel online
en proef 't verschil…