Nieuw; onze 'Boerenhut' te huur

Sfeervolle locatie voor een feestje, kinderverjaardag of andere meeting!

Iets te vieren? Dan is onze 'Boerenhut' helemaal de jouwe! Als je de auto uitstapt komt de boeren-buitenlucht je al tegemoet, met een paar passen stap je zo onze boerenhut in waar het hout al knispert in de ouderwetse houtkachel. Met op de achtergrond het geloei van de koeien of het gekwaak van de eenden huur je de zaal af voor een feestje, boeiende workshop of sprankelende receptie. Een kinderverjaardag of een andere meeting: het kan allemaal.
Plof je graag op de luie stoel naast de houtkachel, zet je de barkrukken en statafel neer of ga je voor een serieuze sessie met échte boerderijbeleving en zetten we de strobalen klaar om op te zitten? Aan jou de keuze.... en dat zonder verplichting van catering*.

Wat het ook is wat je te vieren/bespreken hebt, je bent bij ons welkom! Ook te combineren met een geitenyoga sessie natuurlijk, wat dat is lees je hier.

De oude varkensstal hebben we omgetoverd tot sfeervolle ruimte, versier het naar eigen wensen en het feest is compleet.
De ruimte beschikt over een garderobe, een 'bar' met koelkast, een houtkachel**, een koffiecorner (tegen betaling) en is geschikt voor max. 65 bezoekers.
Bezoek aan toilet is natuurlijk inbegrepen in ons mooie gerenoveerde sanitair gebouw.  Het enige wat wij vragen is om de Boerenhut achter te laten zoals je 'm ook hebt aangetroffen.

Wij vragen voor de huur van de 'Boerenhut' € 30,- per uur. Voor gebruik van de koffiecorner is het € 2,50 per persoon.
Wil je ook gebruik maken van de heater? Daarvoor vragen wij € 10,- per uur voor verbruik van het gas.
Wil je graag wat lekkers bij de koffie, een broodje hamburger of barbecue van eigen boerderij? Hier zijn ook mogelijkheden voor. Neem dan even contact met ons op!

Voor vragen of meer informatie: info@vleesvandeboerderij.nl of bel/app even met Laura; 06 45 25 19 27
Onze 'Boerenhut' is voor (grote) feesten alleen te huur van 1 oktober tot 1 april. In het campingseizoen kunnen wij geen grote(re) feesten aannemen helaas.
Tijdens het campingseizoen kan er wel overdag een workshop, kinderfeestje, vergadering of andere wensen besproken worden. Maar geen verhuur in de avond.


* Catering mag u zelf regelen, tenzij u graag een broodje hamburger of barbecue wilt, dan vragen wij je wel om dit bij ons af te nemen (in overleg).
**Bij een kinderverjaardag (of op verzoek) kunnen we de houtkachel ook uitlaten en de heater aanzetten (i.v.m. veiligheid).

Aanvraag formulier:

Wil je graag weten of jouw datum nog beschikbaar is en wat het voor jou gaat kosten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Bij kinderen t/m 17 jaar vragen wij goedkeuring/begeleiding van een volwassene.


Paar kleine regels;

-Als je bij ons de 'Boerenhut' huurt vragen wij de betaling vooraf van de gehuurde datum.
  Bij een definitieve boeking vragen wij 25% als aanbetaling. Als je binnen 2 maanden van de afgesproken datum annuleert ontvang je de aanbetaling niet terug (dit         zien wij dan als annuleringskosten). 
- Genoemde prijzen zijn excl. BTW (21% op de huur van de boerenhut en 9% op koffie/thee).

- De boerenhut graag achterlaten zoals je hem hebt aangetroffen. Alle vuilnis graag meenemen, de vloer even bezemen en eventuele vuile kopjes op de plek waar ze     stonden (wij zullen deze voor je schoonmaken als je gebruikmaakt van de koffiecorner).

- Mocht er onverhoopt iets stuk gaan tijdens de huur van onze 'Boerenhut' zullen wij daarvoor kosten in rekening brengen (afhankelijk van de schade).

 Kinderen onder de 18 jaar mogen de 'Boerenhut' niet huren zonder begeleiding/goedkeuring van een volwassene.