Huur onze 'Boerenhut'

Iets te vieren? Dan is onze 'Boerenhut' helemaal de jouwe!
Met op de achtergrond het geloei van de koeien of het gekwaak van de eenden huur je de zaal af voor een feestje, boeiende workshop of sprankelende receptie. Een kinderverjaardag of een andere meeting: het kan allemaal. En dat zonder verplichte afname van catering.

Geitenyoga op de boerderij!

Heerlijk ontspannen je dag beginnen met een gezellige yogasessie tussen de geitjes!
Yoga maakt je sterker en soepeler, maar vooral het rustgevende gevoel erná is wat yoga zo populair maakt.
En als je dat dan nog eens combineert tussen de (baby-)geitjes is het (ontspannings-)feest compleet.

Ook voor een lekkere lunch op de boerderij voor- of na de geitenyoga kan verzorgd worden!

Lunchen op de boerderij

Wil je gewoon gezellig samen zijn onder het genot van een lekker lunch op de boerderij? Bij ons ben je van harte welkom. Bij mooi weer kunnen we heerlijk op het terras een lunch verzorgen, en bij slecht weer kunnen we in de "Boerenhut' de tafel voor jullie klaarzetten. We horen graag jullie wensen! 
Alleen mogelijk voor groepen

BBQ-en op de boerderij

Wil je gewoon gezellig samen zijn onder het genot van een heerlijke BBQ van eigen rund- en varkensvlees op de boerderij? Bij ons ben je van harte welkom. Bij mooi weer kunnen we heerlijk op het terras een BBQ verzorgen, en bij slecht weer kunnen we in de "Boerenhut' de tafel voor jullie klaarzetten. We horen graag jullie wensen!  Alleen mogelijk voor groepen

Escape room op de boerderij!

Een vette escape room, gewoon bij ons op de boerderij! Ga je voor een stoer avontuur met het La Casa de Papel escape game? Deze escape room is een combinatie van virtual reality, puzzels en real life, waarbij je goed samen moet werken om uiteindelijk de bank te kraken en je tegenstanders te slim af moet zijn!  Alleen geschikt voor groepen vanaf 12 personen.
Ben je met een kleiner groepje (2-6) personen? Dan hebben we ook een heel leuk "unlock-the-bottle"-pakket voor je klaarstaan.


Kamperen op de boerderij

Naast onze boerderij hebben we nog een minicamping, voor het ultieme buitengevoel!
Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde (boeren-)buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: bij onze camping in Bunnik / Odijk heb je altijd een prachtig uitzicht.